vineri, 17 octombrie 2014

Vanzari case la preturi bune

Unii pot scoate la vanzare case chiar sub pretul de constructie, deoarece partea cea mai consistenta din profit vine tocmai din aceste upgrade-uri. Mai apoi, asigurati-va ca si creditorul dumneavoastra accepta sa va vireze banii in cont pentru imbunatatirile pe care le doriti.

Daca nu va finanteaza in intregime aceste optiuni, fara de care casa dumneavoastra nu va putea fi finalizata, atunci veti fi nevoit sa suportati toate aceste cheltuieli din buzunarul dumneavoastra. Si, cum spuneam, e vorba de sume destul de consistente.

Nu uitati sa stabiliti de la bun inceput toat finisajele. Unele contracte dau dreptul constructorilor sa aleaga ei materialele si modelul de finisaje in cazul in care nu le stabiliti dumneavoastra intr-un interval dat.

Pentru a economisi bani, ganditi-va din timp cat din aceste upgrade-uri ati putea face ori instala dumneavoastra dupa iesirea consructorilor pe usa.

Nu in ultimul rand, interesati-va de reputatia constructorului. Daca un client a avut o experienta nefericita cu acesta, vorba se duce repede in comunitate si nu va fi greu sa aflati. Dar nu veti sti insa daca un constructor are o reputatie proasta in bransa daca nu verificati si registrele de procese de la instanta. Asa ca, primul pas ar fi sa vorbiti cu vecinii sau cu proprietari care au achizitionat deja o casa de la constructorul ales de dumneavoastra. In final, faceti o inspectie amanuntita a constructiei pe care o achizitionat.

Pentru asta ar fi bine sa apelati din nou la un specalist, care va poate semnala din timp anumite defecte ce ar putea fi remediate chiar de catre constructor sau sa verificati daca s-au folosit materialele specificate de dumneavoastra si pe care sunteti dispus sa dati o caruta de bani. Abia dupa aceasta va puteti gandi sa semnati contractul de cumparare.